Private cloud – as a service.

Cloud Locations

GIG implementeert, beheert en onderhoudt automatisch volledige cloud-diensten op de door u geselecteerde cloudlocatie. We noemen elk van deze locaties G8 (omdat het de lokale cloudcapaciteit van G8 genereert). Wij doen de heavy-lifting, u selecteert de locatie en zorgt voor het rack, de stroomvoorziening en het netwerk.

Central Location Management

De GIG Meneja service stelt eigenaren van G8’s in staat om nieuwe G8’s op nieuwe locaties toe te voegen, de gezondheid te monitoren, de netwerkverbindingen te beheren, de toegangsrechten te beheren en te bepalen welke beelden waar en door wie worden geleverd. Eén eenvoudig controlepaneel om alle locaties die u bezit te beheren.

High Performance Cloud

We zijn er trots op dat we een van de meest performante cloudoplossingen hebben gecreëerd. Benchmarks hebben aangetoond dat we de grote publieke cloudprestaties consequent verslaan – zowel voor IO, netwerken als computing.

Agile By Design

De GIG Cloud kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw agile ontwikkelingsproces en uw CI/CD-pijplijn. Wij leveren open API’s, een onderhouden Terraform plug-in, een onderhouden Apache LibCloud plug-in, een CSI plug in voor Kubernetes en een aantal playbooks om multi-site Kubernetes clusters te implementeren.

Easy Migration, Backup & Disaster Recovery

We bieden uitgebreide tools om de migratie van elk virtualisatieplatform of elke cloudoplossing naar GIG – en terug – te ondersteunen. Ons partnerschap met Rackware biedt u de mogelijkheid om massamigraties uit te voeren en Disaster Recovery-diensten te leveren.

Ready to Deliver Public Cloud Services

Elke G8 kan publieke cloud-diensten leveren. Onze Cloud-as-a-Service is volledig multi-tenant en heeft de tools om diensten per account, per VDC en per VM te meten en te tariferen. Dit betekent dat serviceproviders gedetailleerde rekeningen kunnen leveren aan hun klanten en pay-as-you-use prijzen kunnen leveren.

Beoordeling GIG.tech.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.