Een analytics suite met de nadruk op privacy en gegevensbescherming.
Met het analyticsplatform kunt u de gebruikerservaring voor elk contact tussen de klant en uw organisatie meten, analyseren en verbeteren op uw websites en apps.

On-Premise of Private cloud (Azure, AWS) geven u maximale controle over de gegevens. Zo kunt u veilig de digitale gebruikerservaring over verschillende omgevingen analyseren, inclusief beveiligde omgevingen, zoals in e-banking, zorgapplicaties en SharePoint-omgevingen.

Web- en app-analytics

Krijg een compleet beeld van de gebruikerservaring en de customer journey. Kom alles te weten over het gedrag van website- en app gebruikers op openbare pagina’s en in beveiligde omgevingen waar een login vereist is (bijvoorbeeld een elektronisch patiëntendossier).

Analytics voor productteams

Verzamel gegevens voor elke interactie zonder daarbij echt te moeten programmeren. Verbeter uw producten door gebruik te maken van gedragsgegevens om de gebruikerservaring tijdens elke fase van de user lifecycle te optimaliseren.

SharePoint-analytics

Ontdek hoe uw medewerkers met elkaar samenwerken en communiceren op uw intranet. Optimaliseer uw content en vind nieuwe manieren om zowel kennisuitwisseling als de activiteit van uw medewerkers te stimuleren.

Tag management

Volledige controle over de verschillende tools uit uw marketingstack in één overzicht. Configureer en publiceer nieuwe tools op uw eigen platform zonder tussenkomst van de IT afdeling.

Single customer view

Breng verschillende databronnen bij elkaar om een 360-graden klantenoverzicht te creëren. Bekijk gegevens van al uw gebruikers op één centrale plek, zodat u uw klanten beter leert kennen en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Privacy-naleving

Vraag toestemming voordat u gegevens verzamelt. Respecteer de privacy van de gebruiker en de wereldwijde wet- en regelgeving. Verzamel en beheer toestemmingen en gegevens verzoeken op één centrale plek om naleving eenvoudig te maken.

Kortom, Piwik PRO is een platform waarmee organisaties hun customer journeys kunnen analyseren en stroomlijnen. Het product is een alternatief voor Google Analytics, gericht op de naleving van de strengste beveiligings- en privacyregels ter wereld.

“Piwik PRO wil het nummer 1 analytics-platform worden waarbij privacy en veiligheid voorop staan. Wij werken met klanten die begrijpen dat investeren in gegevensbescherming noodzakelijk is en we helpen ze hun onderneming te laten groeien. We willen deel uitmaken van een markt waarin organisaties succesvol kunnen zijn zonder dat klantgegevens daarbij op straat komen te liggen”

tekst: www.

Piwik PRO

7.8

Transparant over data opslag

8.5/10

Gebruikers vriendelijkheid

7.5/10

Overall waardering

7.5/10

Pros

  • Data opgeslagen in de EU (Polen)
  • Keuze van opslag data
  • Ondersteuning in het Nederlands

Cons

  • Niet transparant over pricing

Beoordeling Piwik PRO.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.