De ingebouwde versleuteling garandeert dat uw e-mailbox alleen van u is. Door middel van end-to-end versleuteling en 2FA kan niemand anders uw gegevens ontsleutelen of lezen.

Open Source

Tutanota is open source, dus beveiligingsexperts kunnen de code op elk moment controleren. Daarnaast maakt Tutanota met de volledig Google-vrije Android-app de beste open source e-mailservice.

Op elk toesel

Met apps voor iOS en Android zijn uw veilige e-mails altijd bij de hand. De snelle webclient en veelzijdige apps maken e-mailversleuteling makkelijk om mee te werken.

Gratis veilige e-mail zonder advertenties

Bij Tutanota krijgt u een beveiligde postbus zonder reclame. Ze werken de klok rond om u een versleutelde e-mailservice te bieden waarmee u zich kunt concentreren op de belangrijke dingen. Van eenvoudige bruikbaarheid tot aanpassingen en whitelabel. Maar ook de gratis versie voor particuliere gebruikers en de feature-rijke versie voor veilige zakelijke e-mail.

Alles versleuteld

Ze garanderen dat uw gegevens altijd versleuteld zijn in Tutanota – of u nu de beveiligde webmailclient, apps voor Android en iOS of de desktopclients voor Windows, Linux en Mac OS gebruikt. Stuur een versleutelde e-mail en wees ervan verzekerd dat Tutanota’s e-mailversleuteling onderwerp, inhoud en alle bijlagen beschermt tegen nieuwsgierige blikken. Importeer al uw contacten in het versleutelde adresboek van Tutanota en zorg ervoor dat niemand anders de persoonlijke gegevens van uw contacten kan zien.

Anonieme e-mail

Iedereen heeft recht op privacy. Daarom is de basisversie van het beveiligde e-mailaccount bij Tutanota voor altijd gratis, inclusief alle beveiligingsfuncties. Om uw anonieme e-mailaccount te registreren, heeft u geen persoonlijke informatie zoals een telefoonnummer nodig. We slaan geen IP-adressen op en verwijderen IP-adressen niet uit verzonden en ontvangen e-mails. Tutanota respecteert uw recht op privacy.

Versleutelde agenda

Organisatie staat centraal: neem de controle over uw drukke leven terug met Tutanota’s gratis versleutelde agenda. De agenda is naadloos geïntegreerd in de beveiligde e-mailclient, zodat u deze vanaf elk apparaat gemakkelijk kunt openen. Herinneringen worden end-to-end versleuteld verzonden om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen.

Versleutelde e-mail, ontwikkeld in Duitsland

Het team is gevestigd in Hannover, Duitsland. Al uw versleutelde e-mails worden opgeslagen op eigen servers in sterk beveiligde datacenters in Duitsland en worden beheerd met groene stroom. Met zijn strikte wetten inzake gegevensbescherming en de AVG heeft Duitsland enkele van de beste wetten ter wereld om uw privacy te beschermen. De Duitse grondwet benadrukt het belang van vrijheid van meningsuiting en het mensenrecht op privacy.

Vrijheidsstrijders

Zij geloven in privacy

Privacy is een mensenrecht. We ontwikkelen Tutanota zodat u iedereen een veilige e-mail kunt sturen. Dit beschermt niet alleen journalisten, klokkenluiders en activisten, maar gewoon iedereen ter wereld. Onze missie is om een ​​einde te maken aan illegale massasurveillance via onze ingebouwde versleuteling. Doe met ons mee en bouw samen met ons aan het internet van de toekomst: privé en veilig!

Bron: www.tutanota.com

Beoordeling Tutanota.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.