Digitale Transformatie

De Europese Commissie is vastbesloten dat Europa haar digitale soevereiniteit moet versterken en zelf haar normen moet kunnen bepalen. Door niet zomaar die van anderen te volgen kan zij een duidelijke focus op data, technologie en infrastructuur leggen.

Voorgaande is dan ook een van de zes prioriteiten van de bepaalde strategie voor de periode 2019-2024. Een Europa dat klaar is voor het digitale tijdperk.

Consultanttools.nl wil op haar manier bijdragen aan de Digitale transformatie waar iedere European voordeel van heeft. Immers, ook wij van Consultanttools bieden Europese bedrijven nieuwe mogelijkheden.

Platform

Consultanttools is ontstaan vanuit de behoefte om een handige en toegankelijke website voor business consultants beschikbaar te stellen met focus op EU software. Wij bieden een overzicht van beschikbare software, analysetools, implementatie- en creatieve tools die de businessprofessional zal helpen in zijn werk.

Consultants gebruiken doorgaans diverse tools in consulting projecten. Dit helpt ze om probleemoplossend te denken en de klanten op een pragmatische manier te adviseren.

Door regelmatig op Consultanttools.nl te kijken blijf je als consultant altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Ben je op zoek naar voordelen en/of nadelen van een bepaald software pakket of tooling? Kijk dan verder onder Categorie├źn. Hier zijn alle toolings op 1 plek geordend, sommigen hebben een beoordeling – en anderen een uitgebreide review.

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden ze graag.