PerfectView CRM Online biedt veel voordelen voor ondernemers. Op de eerste plaats zijn ze een Nederlandse organisatie. Dat betekent onder andere dat je data veilig is opgeslagen op Nederlands grondgebied. Mede daarom, én dankzij de features van PerfectView, voldoe je aan de eisen van de Europese privacywet.

Een CRM systeem helpt je als ondernemer bij het opbouwen van een sterke zakelijke relatie met je klant. Benieuwd naar alle ins- en outs van CRM? En waar je het voor kan inzetten? Bekijk dan de “Wat is CRM?” pagina voor een uitgebreide toelichting.

Naast een veilige locatie voor je data is onze Nederlandstalige helpdesk een ander belangrijk voordeel. Dat betekent onder andere dat je niet te maken krijgt met afwijkende kantoortijden wanneer je vragen hebt. We streven naar antwoord binnen het uur. En helpen je onbeperkt ongeacht de grootte van je organisatie.

Alle bovenstaande features zijn beschikbaar in ons alles-in-een pakket. We werken niet met modules en er zijn geen verborgen kosten. Testen kan gedurende twee weken geheel vrijblijvend en gratis.

PerfectView gebruik je al voor 12,50 euro per gebruiker per maand. Dat kan zowel op een desktop en laptop (Windows/Mac) als een tablet en smartphone (iPhone/iPad en Android) én in het Nederlands, Engels en Duits.

Alles is inbegrepen. Denk aan: helpdeskondersteuning, dataopslag, back-ups, onderhoud en updates.

PerfectView CRM

EUR 150,- user/year
6.8

Prijs

6.5/10

Implementatie

8.5/10

up-to-date / modern

5.5/10

Pros

  • Data opgeslagen in the EU (Nederland)
  • Standalone tool
  • ISO 27001 genormeerd

Cons

  • Integratie met andere systemen
  • Server speed is matig
  • Gebruikersvriendelijkheid kan beter
Jaren met plezier

Wij werken hier al jaren met plezier mee. Dikke tip

4 jaren geleden

Beoordeling PerfectView CRM.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.