CyberManager is een product welke in het leven is geroepen door Isatis CyberSoft. Met cybermanager vereenvoudigt men privacy- en informatiebeveiliging management. Het biedt een framework voor ISMS en de processen eromheen. Losse documenten en excelbestanden kunnen hiermee eenvoudig worden opgeslagen. De uitvoering van periodieke taken, risicoanalyses en audits kunnen op deze wijze worden vergemakkelijkt.

In CyberManager zijn Informatiebeveiliging (ISMS) en privacy (PIMS) prominent aanwezig op het dashboard. Dit geeft de information security-, privacy officer en andere stakeholders inzicht in de status van assessment, taken, verwerkingen, incidenten, risico’s of datalekken.

Risico’s kunnen vanuit het Risicoregister op prioriteit geanalyseerd en behandeld worden. Het systeem geeft advies over de te nemen maatregelen. Voor het gemak is het systeem al gevuld met een rijke database aan dreigingen.

Management- en taakgebruikers zien in één oogopslag alle uit te voeren taken zoals assessments, audits of bijv. een E-Learning. Via e-mail krijgen zij notificatie van nieuwe of verlopen taken.

Auditprogramma’s zijn snel en eenvoudig aangemaakt. Afwijkingen, auditplanning en de status van taken zijn via dashboards en rapportages inzichtelijk en verbeteracties zijn makkelijk toe te wijzen.

Risicobewustwording voor Privacy en Informatiebeveiliging is eenvoudig en integraal via het geïntegreerde E-Learning managementsysteem te regelen. De resultaten zijn eenvoudig te integreren in bijvoorbeeld de directiebeoordeling.

CyberManager P-ISMS biedt diverse mogelijkheden om de beveiliging van systemen periodiek te testen zodat inzicht gegevens wordt waar de mogelijke risico’s zijn. De resultaten worden opgenomen in het P-ISMS managementsysteem. 

Pragmatisch, flexibel, heldere opzet, betaalbaar. Geen woud aan modules maar gewoon veel standaard functionaliteit en content. Kant en klare sets beschikbaar voor o.a. gemeenten, zorg, ICT, MKB.

Voldoe aan wet- en regelgeving en normen zoals de ISO27001, NEN7510, BIO, IBHO, ISO27701, ISO 22301, DigiD, BIC etc.

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Wat gaaf!

Dit is een waardevolle tool

4 jaren geleden

Beoordeling CyberManager.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.