Q&A

Hieronder vind je een overzicht van de veel gestelde vragen:

1. Ons product of dienst staat niet bij jullie vermeld. Wat nu?

Moet je nagaan dat een potentiƫle klant jullie dus ook niet zo makkelijk kan vinden. Daar moeten we snel wat aan doen! Stuur ons een bericht via hello@consultanttools.nl en wij zorgen voor een basisvermelding. Wil je echt meer klanten? pak het dan goed aan en zorg voor een volledige vermelding.

2. Wij willen een basisvermelding aanpassen. Kan dat?

Wij baseren de basisvermeldingen op basis van openbare informatie. Mocht er foutieve of onjuiste informatie in staan, dan corrigeren wij dat graag. Wilt u liever niet vermeld worden op onze website dan kunt u een bericht sturen naar hello@consultanttools.nl en dan verwijderen wij netjes jullie gegevens. Wilt u liever meer informatie toevoegen dan kunt u kiezen voor de betaalde volledige vermelding.

3. Kan ik mijn link toevoegen aan de basisvermelding?

Nee, helaas. Als u meer informatie wilt toevoegen dan kan je de basisvermelding upgraden naar de volledig vermelding. Je hebt dan ook de mogelijkheid om meer informatie, afbeeldingen, links, etc toe te voegen om je doelgroep maximaal te informeren en te overtuigen van jullie gouden oplossing.

Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier

4. Kunt u onze vermelding ook delen via social media?

Ja, zodra je een volledige vermelding hebt bij consultanttools.nl dan kunnen wij tegen een vergoeding je productpagina met een mooie wervende tekst delen op linkedin en twitter.