Qwant is gevestigd en ontworpen in Europa en is de eerste zoekmachine die de vrijheden van zijn gebruikers beschermt . Sleutelwoorden zijn: privacy en neutraliteit.

Respecteert uw privacy

Qwant levert de best beschikbare resultaten voor uw vragen en probeert nooit te raden wie u bent of wat u doet. Zij zijn ervan overtuigd dat wat u zoekt op internet een belangrijk onderdeel van uw privacy is.

Qwant registreert daarom nooit uw zoekopdrachten en gebruikt uw persoonlijke gegevens nooit voor reclame of andere doeleinden

Neutraliteit en onafhankelijkheid

Qwant zorgt ervoor dat het hele web zichtbaar is zonder enige discriminatie en zonder vooringenomenheid.

De sorteeralgoritmen worden overal en voor elke gebruiker gelijkelijk toegepast, zonder websites naar voren te halen en andere websites te verbergen op basis van commerciƫle, politieke of morele belangen.

Panoramisch zoeken

Qwant levert al zijn resultaten op een enkele webpagina. Websites, sociale netwerken, foto’s, video’s, winkels, muzie. Alles is gemakkelijk toegankelijk via een enkele zoekopdracht.

Europees

Qwant respecteert de Europese wetten en culturen en draagt bij aan de ontwikkeling van de digitale economie van elk van de Europese Unie en Europese landen.

Het is gevestigd in Frankrijk, met het hoofdkantoor in Parijs en teams verspreid over het hele grondgebied.

Tekst en afbeelding: https://about.qwant.com/

Qwant - Search Engine

0

Beoordeling Qwant – search engine.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.